8 Mart 2013 Cuma

Poker Chip Fiyatlari


Poker oyunu kartlar ve kullanıcıların sahip olduğu chipler ile oynanan bir oyundur. Chipler belli miktarları ifade etmektedir ve oyuncular oyunlarda belli miktarları ifade eden bu chiplerden riske etmektedir. Poker oyuncuları oyunları kazanmaları durumunda diğer kişilerin riske ettikleri chipler ile birlikte kendi chiplerini de geri almaktadır. Ancak oyunu kaybettikleri anda riske ettikleri chipleri kaybetmektedirler.

Poker oyuncularının oyunlardaki performanslarına göre kimi zaman chipleri tükenebilmektedir. Son dönemde internet üzerinden sıkça oynanan poker oyununda chipleri tükenen poker severler yeni oyun oynamak için yeni chip edinmek zorunda kalmaktadır. Poker chip fiyatları birçok farklı bütçeye uygun olan chip satış hizmeti sunan internet siteleri sayesinde poker severler diledikleri an chip satın alabilmektedir.

Poker chip fiyatları, poker chip satış hizmeti sunan internet sitelerinin birçoğunda ufak tefek oynamalar olsa dahi hemen hemen aynı seviyede olmaktadır. Kullanıcılar elbette chip satın alma işlemini gerçekleştirirken kendilerine uygun, güvenilir internet sitelerini seçmekte özgürdür. İnternet sitesi seçildikten sonra tek yapılması gereken ödemeyi gerçekleştirmek ve sonrasında pokerin keyfine kesintisiz bir şekilde devam etmektir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

haydi yorumlayın