15 Mart 2013 Cuma

Facebook Zynga Poker Chip Satisi


Facebook üzerinden oynanan poker oyunu son dönemlerde dünya üzerinden milyonlarca kişinin ilgisini çekmektedir. Zynga firmasının Facebook için geliştirdiği poker oyununa kullanıcılar dahil oldukları anda otomatik olarak hesapları açılmakta ve açılan bu hesaplarda belli bir miktar chip bulunmaktadır. Kullanıcıların hesaplarında bulunan chipler kimi zaman kullanıcıların pokerdeki performansına göre tükenebilmektedir.

Facebook Zynga poker chip satışı poker oyunu ile paralel olarak gelişen bir hizmettir. Poker oyununun bu denli fazla sevilmesi ve dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya ulaşması bu tür hizmetleri de bir hayli fazlalaştırmıştır. Facebook Zynga poker chip satışı ülkemizde ve dünyada sadece bu oyunu oynayanlara yönelik bir hizmet olarak internet siteleri tarafından verilmektedir.

Facebook Zynga poker chip satışı hizmetinden faydalanmak için kullanıcıların tek yapması gereken ise bir hayli fazla internet sitesi içinden kendilerine uygun olanı seçmek, sonrasında bu hizmeti sunan internet sitesinin oluşturduğu chip paketlerinden diledikleri miktar ve bütçelerine uygun olanı seçerek ödemeyi gerçekleştirmektir. Kullanıcıların ödemeyi gerçekleştirmesinden çok kısa bir süre sonra yeni chipleri hızlıca hesaplarına tanımlanmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

haydi yorumlayın