10 Temmuz 2013 Çarşamba

Zynga Poker Chip Satis

Pokerin doğuşu 18.yy olarak bilinmektedir. Yapılan araştırmalara göre bu dönemlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkan bu oyun ardından tüm dünyada oynanır hale gelmiştir. Kartlarla oynanan bu oyunda, her oyuncu bir takım stratejiler geliştirmekte ve rakiplerinin elindeki maddi değer ifade eden chipleri tüketmeye çalışmaktadır. Bunu başarabilen oyuncular oyunu kazanmış sayılırlar.

Poker oyununun popülaritesinin farklında olan ve sürekli olarak Facebook için oyunlar geliştiren Zynga firması, internet üzerinden oynanabilen poker oyununu geliştirerek, poker severlerin beğenisine sunmuştur. Kısa süre içinde dünya genelinde milyonlarca insana ulaşan bu oyun beraberinde birçok farklı hizmeti de doğurmuştur. Zynga poker chip satış hizmeti, bu oyunla birlikte ortaya çıkan hizmetlerden biridir.


Zynga poker chip satış hizmetinden faydalanmak isteyen her poker sever birçok farklı chip paketinden herhangi birini seçebilmekte ve kolay ödeme seçeneklerinden biri ile ödemeyi tamamlayabilmektedir. Poker severler, ödeme işleminin ardından ise kısa süre içinde oyundaki hesaplarına tanımlanan yeni chiplerle pokerin keyfini sınırsız ve kesintisiz olarak yaşamaya devam edebilmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

haydi yorumlayın