26 Şubat 2013 Salı

Kredi Kartiyla Poker Chip Satisi

Arkadaşlar sitemizi ziyaret ederek kredi kartiyla poker chip satisi işlemi yapabilirsiniz. İşlemi yapmak için sitemizi ziyaret edin ve kredi kartı bölümünden sonteklif sitesine ulaşarak oradan istediğiniz ürünü satın alın ve hemen chiplerinizi yükleyelim. Sitemizde bulunan canlı destek hattından bizlere ulaşabilir ve her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.




25 Şubat 2013 Pazartesi

Zynga Poker Ban Yeme

Arkadaşlar zynga pokerde bir çok arkadaşımız kendi hatalarıyla ban yeme olayıyla karşı karşıya kalmıştır, bu ban olayı doh diyede tabir edilir. Zynga pokerde ban yememek için öncelikle kesinlikle arkadaşlarınıza chip atmayın. bizde biliyoruzki siz arkadaş rica etti bende kıramadım diyorsunuz ancak sonunda ban yiyen hesap ve chipleri biten ve üzülen siz oluyorsunuz. Bazı arkadaşlar bizlere siz neden yemiyorsunuz gibi sorular soruyor haklı olarak, arkadaşlar bizde özel yurtdışı hesaplar var ve biz bu sayede banı büyük ölçüde engelliyoruz. Siz bizden chip aldıktan sonra arkadaşlarınıza chip atmazsanız kolay kolay ban yemezsiniz. 
Sitemizi ziyaret ederek her konuda soru sorabilirsiniz. www.pokerchipi.net




24 Şubat 2013 Pazar

Chip Satisi

Sitemiz üzerinden aşağıda yazılı fiyatlar üzerinden chip satışı yapılmaktadır. chip satın almak için sitemizi ziyaret edin ve tüm fırsatlardan sizde faydalanın.


Haydi sitemiz olan www.pokerchipi.net ziyaret ediniz.


Facebook Poker Chip Satisi


Poker oyunu dünya üzerindeki en sevilen kart oyunlarının başını çekmektedir. Halihazırda yapılan araştırmalara göre yüzden fazla türü olan poker oyununun en sevilen türü olan Texas holdem poker türü son dönemlerde Zynga firmasının Facebook için geliştirdiği oyun ile dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Zynga firmasının geliştirdiği bu oyun için kullanıcıların kimi zaman chiplere ihtiyaçları olmaktadır. Zynga poker chip alma işlemi artık chip satışı hizmeti veren internet siteleri sayesinde çok rahat bir şekilde olmaktadır.

Zynga poker chip alma işlemi kullanıcıların bu hizmeti sunan internet sitelerini seçtikten sonra bu sitelerden diledikleri miktarlarda chip paketlerini seçerek, ödemeyi çok çeşitli yollardan biri ile gerçekleştirip kısa bir süre içinde gerçekleşebilmektedir. Bu hizmetler sayesinde kullanıcılar hiçbir zaman pokerin eşsiz keyfinden mahrum kalmadan kesintisiz bir şekilde oyuna devam edebilmektedir. Oyunun keyfini kesintisiz bir şekilde yaşatan bu hizmetleri sunan internet sitelerinden dilediklerini seçme hakkına sahip olan kullancılar bunun yanı sıra dünyanın dört bir yanından diledikleri kişilerle online olarak oyunu oynayabilmektedir.

Facebook Poker Chip Satışı yapan sitemiz üzerinden her zaman chip satın alabilirsiniz. www.pokerchipi.net 



20 Şubat 2013 Çarşamba

zynga poker chip satisi

zynga poker chip satış sitemiz www.pokerchipi.net üzerinden chip satışı işlemleri yapılmaktadır. chip satın almak için hemen arayın ve yardımcı olalım.